Miksi ostaa klapit meiltä?

045 114 5445
Soita ja tilaa!

Kun tilaat klapit meiltä, me lupaamme että:

  • Raaka-aine on tarkoin valikoitua kookasta suomalaista laatukoivua. Huonon raaka-aineen myymme pois rankoina.
  • Polttopuumme on puhdasta, tasamittaista ja tasalaatuista.
  • Klapien pituus on 30 cm. Tämän mittaiset klapit sopivat nykyaikaisiin tulipesiin sekä pystyyn että vaakaan ladottaessa.
  • Klapien halkaisuprosentti on 100 %, pyöreää klapia ei meidän puista löydy.
  • Puhdistamme klapit kahteen kertaan. Pihallesi ei tule roskaa eikä lastuja.
  • Klapit ovat varmasti kuivia. Seuraamme puiden kosteutta korkeatasoisilla kosteusmittareilla, klapien kosteus mitataan aina ennen asiakkaalle toimitusta.
  • Kuivatamme ja valmistamme polttopuut mahdollisimman ympäristöystävällisesti.
  • Tilaaminen on helppoa, toimitamme puut sovitusti.
  • Panostamme asiakaspalveluun ja asiakastyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää.
  • Toimitamme reilusti tilatun määrän. Tilaa, pinoa ja ylläty!

1,5 m3 suursäkki

Tällä hetkellä loppu!

Suursäkissä on 1,5 irtokuutiota (i-m3) rutikuivaa koivuklapia. Säkkiä on kätevä käyttää vaikka puuvarastona katoksen alla. Kuljetamme säkit kevyellä kuorma-autolla, joka on varustettu 5 metrin nosturilla. Kuorma-autoon mahtuu 4 säkkiä kerralla. Kuljetushinta on kiinteä aina 4 säkkiin asti. Kuljetus on hyvin edullinen, vain 20–40 € / kuljetus riippuen asuinpaikastasi. Katso tarkempi hinta kuljetukselle Toimitukset-välisivulta tai tilauslomakkeelta.

Voit myös itse noutaa suursäkit Sastamalan tilaltamme. Säkeistä peritään pantti 12 € / säkki. Säkit jäävät asiakkaalle panttia vastaan, jonka saa takaisin, kun säkit palautetaan. Säkki voidaan myös vaihtaa toiseen seuraavan tilauksen yhteydessä, jolloin uutta panttia ei tarvitse maksaa.

Hinta  € / suursäkki

 


Irtoklapit

Tällä hetkellä loppu!

Irtoklapi on perinteisin tapa tilata polttopuuta. Toimitamme koivuklapit pienellä kuorma-autolla pihaasi kipattuna. Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa irtoklapia Sastamalan tilaltamme kotiinkuljetuksen sijaan. Kuljetushinta on kiinteä aina 10,5 heittokuutioon asti! Kuljetus on hyvin edullinen, vain 20–40 € / kuljetus riippuen asuinpaikastasi. Katso tarkempi hinta kuljetukselle Toimitukset-välisivulta tai tilauslomakkeelta. Yli 10,5 kuution määristä voit pyytää tarjouksen.

Hinta: Loppu!  / irtokuutio


Irtoklapit, 2-laatu

Tällä hetkellä loppu!

2-laadun polttopuu on rutikuivaa täysin polttokelpoista koivua. Toimitamme koivuklapit pienellä kuorma-autolla pihaasi kipattuna. Voit myös noutaa irtoklapia Sastamalan tilaltamme kotiinkuljetuksen sijaan.

Kuljetushinta on kiinteä aina 10 heittokuutioon asti! Kuljetus on hyvin edullinen, vain 20–40 €/ kuljetus riippuen asuinpaikastasi. Katso tarkempi hinta kuljetukselle Toimitukset-välisivulta tai tilauslomakkeelta. Yli 10 kuution määristä voit pyytää tarjouksen.

Hinta: Loppu!

 


1,5 m3 suursäkki, 2-laatu

Tällä hetkellä loppu!

Suursäkissä on 1,5 irtokuutiota (i-m3) koivuklapia. Säkkiä on kätevä käyttää vaikka puuvarastona katoksen alla. 2-laadun polttopuu on rutikuivaa täysin polttokelpoista ja sataprosenttista koivua. Kuljetamme säkit kevyellä kuorma-autolla, joka on varustettu 5 metrin nosturilla. Kuorma-autoon mahtuu 4 säkkiä kerralla. Kuljetushinta on kiinteä aina 4 säkkiin asti. Kuljetus on hyvin edullinen, vain 20–40 € / kuljetus riippuen asuinpaikastasi. Katso tarkempi hinta kuljetukselle Toimitukset-välisivulta tai tilauslomakkeelta.

Voit myös itse noutaa suursäkit Sastamalan tilaltamme. Säkeissä on pantti 12 € / säkki. Säkit jäävät asiakkaalle panttia vastaan, jonka saa takaisin, kun säkit palautetaan. Säkki voidaan myös vaihtaa toiseen seuraavan tilauksen yhteydessä, jolloin uutta panttia ei tarvitse maksaaYli 4 säkin määristä voit pyytää tarjouksen.

Hinta: Loppu!

 


250 litran säkki

Tällä hetkellä loppu!

Koivuklapia kätevässä 250 litran säkissä. Säkissä on neljännes irtokuution verran rutikuivaa klapia. Kätevästi käsiteltävä säkkimalli. Helppo kuljettaa esimerkiksi pakettiautolla, nokkakärryillä, perävaunulla, reellä, kelkalla, mönkijällä, veneellä jne. Säkeissä on 2kpl nostokahvoja ja puita suojaava kansiläppä. Toimii myös ”rouheana” puusäkkinä sisätiloissa. Kuljetus on hyvin edullinen, vain 20–40 € / kuljetus riippuen asuinpaikastasi. Katso tarkempi hinta kuljetukselle Toimitukset-välisivulta tai tilauslomakkeelta.

Voit myös itse noutaa säkit Sastamalan tilaltamme. Säkeistä peritään pantti 7€ / säkki. Säkit jäävät asiakkaalle panttia vastaan, jonka saa takaisin, kun säkit palautetaan. Säkki voidaan myös vaihtaa toiseen seuraavan tilauksen yhteydessä, jolloin uutta panttia ei tarvitse maksaa.

Hinta  Loppu! / säkki (minimitilaus 2 säkkiä kerralla)

 


60 litran säkki

Tällä hetkellä loppu!

KlapiTilan käsin pakatut koivuklapit kätevissä 60 litran säkeissä. Säkeissä polttopuuta on helppo kantaa ja varastoida pieneenkin tilaan. Kimppatilaukset on helppo jakaa tilaajien kesken. 60 litran säkissä on rutikuivaa polttopuuta noin 0,1 irtokuutiota (n. 21–24 kg). Kuljetus on hyvin edullinen, vain 20–40 € / kuljetus riippuen asuinpaikastasi. Katso tarkempi hinta kuljetukselle Toimitukset-välisivulta tai tilauslomakkeelta. Voit myös itse noutaa säkit Sastamalan tilaltamme.

Hinnat:

 


 

Tuoretta klapia saatavilla keväisin

Keväisin (maalis–toukokuussa) pystymme tekemään jonkin verran polttopuuta asiakkaan toivomin mitoin. Klapien pituus voi olla välillä 25–50 cm. Kuljetamme puut asiakaan pihaan kuivumaan irtoklapina. Minimitilaus tuoreelle klapille on 6 irtokuutiota. Tuoreklapin tilaukset vain sähköpostilla tai puhelimella:

[email protected]  tai 045 114 5445 / Satu Yli-Talonen