Polttopuut kätevästi kotiinkuljetuksella toimitettuna

045 114 5445
Soita ja tilaa!

Tiedätkö, mikä on helpoin tapa hankkia korkeatasoista polttopuuta? Tilata sitä meiltä kotiinkuljetuksen kera!

KlapiTila on Sastamalassa sijaitseva perheyritys, joka toimittaa kuivaa ja puhdasta koivuklapia niin kotiin kuin kesämökille.

Ensiluokkainen, lähellä tuotettu raaka-aine ja nykyaikainen kalustomme mahdollistavat korkean laadun lisäksi kilpailukykyiset hinnat sekä täsmälliset polttopuutoimitukset.

Asiakastyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää: haluamme sinun olevan sataprosenttisen tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme. Mikäli emme jostain syystä täytä odotuksiasi, soita meille tai laita sähköpostia – korjaamme havaitsemasi epäkohdat välittömästi.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme ystävällistä, yksilöllistä, reipasta ja rehtiä palvelua sekä erinomaisen tyytyväisyyden sekä tuotteisiin että palveluun. Lisäksi meillä on panostettu tuotantolinjaan ja -prosessiin, jotta voisimme tarjota sinulle A-luokan polttopuuta.

Kuivaa ja puhdasta polttopuuta kotimaisesta koivusta

Valmistamme tarkoin valitusta suomalaisesta koivusta tasalaatuista ja -mittaista polttopuuta 30 cm:n pituisena. Näin klapit sopivat nykyaikaisiin takkoihin sekä pystyyn että vaakaan ladottaessa. Puut kuivatetaan ympäristöä kunnioittaen pääosin tuulen ja auringon voimalla. Loppukuivatus ja varastointi tehdään huippuimureilla varustetuissa isoissa ilmavissa halleissa, mikä varmistaa laadukkaat ja hyvin palavat polttopuut.

Kaikki polttopuut puhdistetaan kahteen kertaan. Kaksinkertainen puhdistaminen takaa käyttäjäystävällisyyden, sillä se poistaa klapeista ylimääräiset roskat ja lastut. Polttopuumme ovat aina varmasti rutikuivia, seuraamme puiden kosteutta laadukkailla kosteusmittareilla. Myymme klapeja irtotavarana, 1,5 kuution suursäkeissä, 250 litran säkeissä sekä käsin pakattuja polttopuita 60 litran säkeissä.

Teemme ja toimitamme polttopuita ympäristöä kunnioittaen

Toimintamme on mahdollisimman ekologista ja ympäristöystävällistä. Klapikoneemme toimivat sähköllä sen sijaan, että koneiden pyörittämiseen käytettäisiin traktoria tai polttomoottoria. Polttopuiden kuljetukset pyritään ketjuttamaan niin, että kuljetuksissa syntyvät päästöt pienenisivät jokaista toimitettua puukuutiota kohden. Isot klapisäkkimme ovat kierrätettäviä ja pienet 60-litraiset klapisäkkimme ovat polttokelpoisia. Ja tietenkin tärkeimpänä: puiden kuivatukseen käytetään vain tuuli- ja aurinkoenergiaa.

Tilaa polttopuut kätevästi tilauslomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla!

Tilauslomakkeeseen