Tilaa polttopuut netistä – KlapiTila toimittaa!

045 114 5445
Soita ja tilaa!

KlapiTila on perheyritys Sastamalassa. Nykyaikainen kalustomme ja ensiluokkainen raaka-aineemme mahdollistavat korkean laadun lisäksi kilpailukykyiset hinnat sekä täsmälliset toimitukset lyhyelläkin toimitusajalla.  Meille ehdottoman tärkeää on asiakastyytyväisyys, ja haluamme asiakkaidemme olevan sataprosenttisen tyytyväisiä tuotteisiimme ja palveluumme. Mikäli emme jostain syystä täytä odotuksianne, niin soita tai laita meille sähköpostia. Lupaamme korjata epäkohdat välittömästi.

Tasamittaista klapia puhtaasta kotimaisesta koivusta

Valmistamme tarkoin valitusta suomalaisesta 100 % koivupuusta tasalaatuista ja tasamittaista 30 cm pituista klapia. 30-senttiset klapit sopivat nykyaikaisiin takkoihin pystyyn ja vaakaan ladottaessa. Puut kuivatetaan ympäristöä kunnioittaen pääosin tuulen ja auringon voimalla. Loppukuivatus ja varastointi tapahtuu huippuimureilla varustetuissa isoissa ilmavissa halleissa, mikä takaa laadukkaat ja hyvin palavat polttopuut. Kaikki polttopuut puhdistetaan kahteen kertaan ennen pakkaamista.  Kaksinkertainen puhdistaminen varmistaa käyttäjäystävällisyyden, sillä se poistaa klapeista ylimääräiset roskat ja lastut. Polttopuumme ovat aina varmasti rutikuivia: seuraamme puiden kosteutta laadukkailla kosteusmittareilla.

Toimintaa ympäristöarvot huomioiden

Toimintamme on mahdollisimman ekologista ja ympäristöystävällistä. Klapikoneemme toimivat sähköllä sen sijaan, että koneiden pyörittämiseen käytettäisiin traktoria tai polttomoottoria.  Kuljetukset pyritään ketjuttamaan niin, että kuljetuksissa syntyvät päästöt pienenisivät jokaista toimitettua puukuutiota kohden. Reilun kokoiset 60 litran klapisäkimme ovat polttokelpoisia. Ja tietenkin tärkeimpänä, puiden kuivatukseen käytetään lähes yksinomaan tuuli- ja aurinkoenergiaa.

 

Miksi tilaisit puusi meiltä:

  • Raaka-aine tarkoin valikoitua sataprosenttista koivua, huonon raaka-aineen myymme pois rankoina.
  • Polttopuumme on puhdasta, tasamittaista ja tasalaatuista.
  • Puhdistamme polttopuut kahteen kertaan. Pihallesi ei tule roskaa eikä lastuja.
  • Polttopuumme pituus on 30 cm. Klapit siis sopivat nykyaikaisiin takkoihin pystyyn ja vaakaan ladottaessa.
  • Klapien halkaisuprosentti on 100 %, pyöreää klapia ei meidän puista löydy.
  • Polttopuumme ovat varmasti rutikuivia. Seuraamme puiden kosteutta laadukkailla kosteusmittareilla ja klapien kosteus mitataan aina ennen asiakkaalle toimitusta.
  • Kuivatamme ja valmistamme polttopuut mahdollisimman ekologisesti ja ympäristöystävällisesti.
  • Tilaaminen on helppoa. Toimitamme puut sovitusti.
  • Panostamme asiakaspalveluun ja asiakastyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää.